Man ska varken kasta eller strunta i gamla bilder. Man kan hitta guldkorn… Denna bild fotade jag i samband med mitt självporträtt September förra året. Idag gillade jag denna bild från samma tillfälle. Tyckte att den passade in nu när det varit så höstigt och kallt ute idag.

Idag har vi lärt oss kalibrera skärmarna och gjort både skärpetest och brustest i kamerorna. Väldigt intressant. Åkte sedan hem för att förbereda inför imorgon då jag ska fota lite i studion och sedan vara modell till en klasskamrat. Ska bli riktigt kul!

Men nu är jag trött så trött.
God natt!

Like

Relaterade inlägg

Foto

Snö ♥

Min vardag

Cellförändringar

Livet
Min vardag

Livet

1 Comment
Linn 11 september, 2012 at 21:50 Reply

Himlans snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 14 =