Man ska varken kasta eller strunta i gamla bilder. Man kan hitta guldkorn… Denna bild fotade jag i samband med mitt självporträtt September förra året. Idag gillade jag denna bild från samma tillfälle. Tyckte att den passade in nu när det varit så höstigt och kallt ute idag.

Idag har vi lärt oss kalibrera skärmarna och gjort både skärpetest och brustest i kamerorna. Väldigt intressant. Åkte sedan hem för att förbereda inför imorgon då jag ska fota lite i studion och sedan vara modell till en klasskamrat. Ska bli riktigt kul!

Men nu är jag trött så trött.
God natt!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Himlans snyggt!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.