Idag fick vi ett jättefint skrivbord som blir perfekt arbetsplats för mig nu när jag kommer att sitta väldigt mycket vid datorn. Skruvade lite i golvlampan som blev en bordslampa, en liten blomma och lite ljus för att göra det mysigt. Nu gäller det bara att hitta en fin och bra stol till detta.

Love it ❥

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Foto

Lumos.

3 Comments
Maria 1 september, 2012 at 13:43 Reply

Hur snyggt som helst! Jag gillar skrivbord som ser lite sådär låtsasgamla ut.

Malin 1 september, 2012 at 14:48 Reply

Maria: Det är faktiskt gammalt på riktigt :) Naturligt slitet och sånt också.

Maria 1 september, 2012 at 16:28 Reply

Haha! Där ser man. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =