(Klicka på bilden för större format)

Idag fick vi hem tyget som vi beställde förra veckan för att klä baksidan av garderoben som vi har i hallen (tyvärr tänkte jag inte på att ta förebild), men det var en sån där tråkig ljusbrun träskiva och det var riktigt träligt att titta in i det där hörnet. Hade även bara slängt in grejer så som dammsugaren osv. för att vi inte visste var vi skulle göra av alla saker. Men vi passade även på att rensa lite skåp och lådor så att även sånt fick sin plats. Så nu tycker jag verkligen att den där hörnan har fått upprättelse. Mysigt som attan!

Like

2 Comments
Mammi 24 augusti, 2012 at 19:50 Reply

Vad fint det blev!

Frida 24 augusti, 2012 at 21:11 Reply

Ser jättemysigt ut! :) Gillar fåtöljen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tre =