(Klicka på bilden för större format)

Idag fick vi hem tyget som vi beställde förra veckan för att klä baksidan av garderoben som vi har i hallen (tyvärr tänkte jag inte på att ta förebild), men det var en sån där tråkig ljusbrun träskiva och det var riktigt träligt att titta in i det där hörnet. Hade även bara slängt in grejer så som dammsugaren osv. för att vi inte visste var vi skulle göra av alla saker. Men vi passade även på att rensa lite skåp och lådor så att även sånt fick sin plats. Så nu tycker jag verkligen att den där hörnan har fått upprättelse. Mysigt som attan!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Vad fint det blev!

Svara

Ser jättemysigt ut! 🙂 Gillar fåtöljen!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tretton − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.