Som ni vet så är jag en riktig rymd- & vetenskapsjunkie…
Och i sommar har ju två stora genombrott inom forskning tagit vid.

Jag tycker att detta är så spännande! Snart kanske vi kan förstå mer om varför universum är som det är. Och jag hoppas på en massor av fina bilder från Mars. Plus att Vetenskapens Värld är i full gång igen… kan knappt vänta på vad som kommer att visas i höst! Bästa programmet :)

Like

Relaterade inlägg

Oroande statisk.

Tänkte att jag skulle kolla igenom min sida på filmtipset.se bara för skojs skull… men blev istället lite skrämd. Jag blev medlem på sidan i Januari 2010 och har sedan…

2 Comments
Tony 22 augusti, 2012 at 13:45 Reply

Haha tack Malin! :)

Mammi 22 augusti, 2012 at 18:06 Reply

Mé too

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + sju =