Lite blandade bilder från dessa dagar i Stockholm. Minst 25 grader varmt, lyckad utställning och ett jävligt bra besked! Men nu längtar jag till min älskling så imorgon bitti beger jag mig för att spendera ett par dagar med honom och fira beskedet :)

Hörs!

Like

Relaterade inlägg

Lite julpimp.

Tänkte att jag skulle vänta till helgen med att adventspynta, men vi skulle ändå städa så då passade jag på. Nu är det mesta på plats, men granen får vänta…

2 Comments
M 25 maj, 2012 at 21:30 Reply

Hej!

bara en fråga; hur redigerar du dina bilder? Galet fina är de!

Molly 26 maj, 2012 at 10:24 Reply

M: Hej och tack :) Just dessa har jag faktiskt inte gjort så mycket med. Endast dragit upp kontrasten och färgmättnaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + ett =