Min fina vän Pimpen visade mig något underbart igår. Som ni vet älskar jag klassisk musik/klassiska instrument, men även ny och modern musik. Detta är just den underbara kombinationen denna tjej har lyckats med! Hon slog igenom när hon var med i “America’s Got Talent”. Sjukt häftig musik med fiol och moderna beats, PLUS grymt snygga videos. Like like like!

Ett tips är att kolla i HD-kvalitet och full screen!

Like

Relaterade inlägg

Random Access Memories.

(bildkälla) Jag tror att jag redan berättat att Daft Punk är ett av mina favoritband sedan jag upptäckte dem i mina tonår. Det har varit stort hysh-hysh runt deras nya…

1 Comment
Zarah-Lou 20 april, 2012 at 17:15 Reply

FUUUUUUUUUU

Ångrar alltid att jag lade ned fiolandet när jag ser sånt här :ó(
(och Paul Dateh http://www.youtube.com/watch?v=36Xt-XeWnHM )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =