Det är en del som har frågat ang. var när och hur jag har köpt min hårfärg till mitt färgglada hår och det är väl lika bra att jag skriver det igen.

Jag har köpt färgen på bluefox.nu och de kostar 69 kr /st, räcker till ca. 10 färgningar om man inte färgar hela håret. Märket heter Directions och är en semihårfärg, alltså INTE permanent. Den tvättas ur efter bara några tvättar. Har inte hittat någon annan hårfärg som ska sitta bättre (tips mottages gärna). Blekning av håret är ett måste innan man färgar med dessa färger.

Fördelar:

– Man kan ångra sig om man inte blir nöjd. Färgen tvättas ur efter 6-8 tvättar.
– Det finns många fina färger att välja mellan.
– GRYMT SNYGGT!

Nackdelar:

– Färgar av sig på ljusa kläder, huden, platt- och locktänger.
– Svårt att få bort färgen från typ duschslangen och plastgolv… men Klorin funkar.

Like

Relaterade inlägg

Nytt från Lancôme

Nytt från Lancôme

När jag kom hem från semestern hittade jag bl a. lite nyheter och en favorit från Lancôme i brevlådan. Låt oss kika närmare… Lancôme Hypnôse Volume-á-porter, 310 SEK Denna fick…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =