Jag är ju som sagt inte så bra på det där med fotomontage, men jag gillar det så att det är kul att träna lite. Har heller aldrig kunnat måla p g a. skuggning och sånt. Är sepe-kass på det. Igår försökte jag mig på att fejka eld i alla fall. Inte det lättaste. Hade jag lagt ner mer tid på det hade det kanske sett bättre ut, men jag har inget tålamod till det 😛

Det jag har gjort är att klippa in bilder på två olika eldar, värmt upp bakom elden och försökt att skapa ljus, skuggor och glöd. Typ… Tog mig ungefär 4 timmar (vanligtvis så långt tid jag kan sitta med en bild innan jag tröttnar). Kul tidsfördriv.


You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

ett × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.