Idag har jag varit så här duktig! Någon som har tips på billigt glasbyte?

You May Also Like

7 kommentarer

Svara

Ohnooo! Vad hände?

Svara

Kajsa: Jag skulle ut och springa och böjde mig ner för att stoppa in skosnöret i skon och telefonen föll kanske 30 cm ner i backen 🙁

Svara

Tradera =) Min man har köpt fler nya glas där till sig & vänner & sen bytt glaset själv 🙂

Svara

Malin: Tack för tipset! <3

Svara

Tråkigt! Det Malin skrev gäller i princip sett endast för iPhone 3G/3Gs. iPhone 4 har skärmen ihopmonterad med glaset, så man byter ut båda samtidigt. Det finns billiga kopior att köpa, men jag skulle ändå avråda från det. Dels för att det är just billiga kopior och dels för att det hela är knöligt att göra, man skruvar verkligen isär precis hela telefonen: http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4-Display-Assembly/3148/1

Det enda jag kan rekommendera är att låta någon fixa det åt dig, personligen skulle jag vända mig till Mumien: http://www.mumien.se/ipod-iphone-reparationer/iphoneservice-iphone-4.html

Visst, det kostar mer än att köpa en billig kopia, men du slipper köpa specialverktyg och du slipper också plocka isär hela telefonen med alla de risker de innebär.

Svara

Kristoffer: Läste det förut. Det var därför jag blev så ledsen. För jag har verkligen inte råd att lägga så mycket pengar på detta just nu. Mumien ville ha närmare 2000 kr vilket är helt omöjligt för mig att betala, då får jag bo på gatan under en månad… Men jag ska försöka ta det med mitt försäkringsbolag. Har ju drulleförsäkring tror jag.

Svara

Oh nooooo!! Du måste verkligen haft maximal otur för de där ynka 30 centimetrarna =(

Lider med dig! Fy fan! :ó(

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tjugo − 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.