Förutom Jeffrey Campbell Lita Spike-skorna (som alltid är slut när jag har pengar) som jag har publicerat tidigare har jag suktat efter dessa. Alltså, tänk er att ha ett par discobollar på fötterna?! JAG DÖR ♥

Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Ha! Kollat på dem i grööönt.. eller var det lila? Till mitt bröllop hur som helst 🙂 De är coola!

Svara

Åh, de är ju så sjukt fina. Synd att jag redan har typ miljontals skor jag inte kan gå i för att de är för höga. Visserligen kanske mina knän pallar med dem nu när jag är ett par kilo lättare, men ändå 😛

Svara

De där är riktigt läckra, men jag föredrar dem helt klart i helsvart med glitter 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sju − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.