Förutom Jeffrey Campbell Lita Spike-skorna (som alltid är slut när jag har pengar) som jag har publicerat tidigare har jag suktat efter dessa. Alltså, tänk er att ha ett par discobollar på fötterna?! JAG DÖR ♥

Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Like

Relaterade inlägg

3 Comments
Pia 16 februari, 2012 at 21:08 Reply

Ha! Kollat på dem i grööönt.. eller var det lila? Till mitt bröllop hur som helst :) De är coola!

emilie 16 februari, 2012 at 23:12 Reply

Åh, de är ju så sjukt fina. Synd att jag redan har typ miljontals skor jag inte kan gå i för att de är för höga. Visserligen kanske mina knän pallar med dem nu när jag är ett par kilo lättare, men ändå :P

Zarah-Lou 17 februari, 2012 at 17:09 Reply

De där är riktigt läckra, men jag föredrar dem helt klart i helsvart med glitter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − åtta =