Som ni ser här under har jag en ny stämpel på bilderna. Har helt ärligt suttit och filat på en ny fotologga för mina bilder sedan typ nyår men inte haft tid att sitta och knåpa ihop någon fin. Det är därför många av mina bilder nu inte haft någon logga på ett tag, försökte skapa någon provisorisk till Fashion Wars-bilderna, men den var ju bara en katastrof. Vet precis hur jag velat ha den, men alltid någon som har någon snarlik, men nu orkar jag inte bry mig längre. Jag är ganska nöjd!

Like

Relaterade inlägg

Johnny Depp-samlingen.

Här är alltså min Johnny Depp-samling. Tyvärr är det en del jag inte har… även att jag inte gillar en liten del av filmerna han gjort så ska jag ha…

1 Comment
Emilie 15 februari, 2012 at 16:23 Reply

Jag tycker du bör vara mer än nöjd :) Den är stilren och snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 13 =