Som ni ser här under har jag en ny stämpel på bilderna. Har helt ärligt suttit och filat på en ny fotologga för mina bilder sedan typ nyår men inte haft tid att sitta och knåpa ihop någon fin. Det är därför många av mina bilder nu inte haft någon logga på ett tag, försökte skapa någon provisorisk till Fashion Wars-bilderna, men den var ju bara en katastrof. Vet precis hur jag velat ha den, men alltid någon som har någon snarlik, men nu orkar jag inte bry mig längre. Jag är ganska nöjd!

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Bilder Foto

Eye.

Foto

Dumma moln.

1 Comment
Emilie 15 februari, 2012 at 16:23 Reply

Jag tycker du bör vara mer än nöjd :) Den är stilren och snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 12 =