Uppgiften gick ut på att testa olika ljussättningar, leka/experimentera med ljuset för att gå olika effekter. Jag visste precis vad jag ville ha och snöade lite in på beauty dish med raster, men jag vinklade ljuset högt upp från vänster sida till att vinkla ljuset uppåt från höger sida. Kanske inte så stor skillnad för någon annan och jag vet inte om jag kommer att bli underkänd då ljuset är för lika på bilderna… men jag gillar effekten med svart bakgrund och en ända ljuskälla och jag är nöjd, det är det som räknas!

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Foto

Hösten.

Foto

Mange Mange!

1 Comment
Maria 7 september, 2011 at 09:06 Reply

Tuffa bilder. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − åtta =