Uppgiften gick ut på att testa olika ljussättningar, leka/experimentera med ljuset för att gå olika effekter. Jag visste precis vad jag ville ha och snöade lite in på beauty dish med raster, men jag vinklade ljuset högt upp från vänster sida till att vinkla ljuset uppåt från höger sida. Kanske inte så stor skillnad för någon annan och jag vet inte om jag kommer att bli underkänd då ljuset är för lika på bilderna… men jag gillar effekten med svart bakgrund och en ända ljuskälla och jag är nöjd, det är det som räknas!

Like

Relaterade inlägg

Studentbal

Igår var det studentbal i stan och jag både sminkade och fotade svägerskan. Det var så roligt att få umgås med min andra familj och föreviga dagen. De var så…

1 Comment
Maria 7 september, 2011 at 09:06 Reply

Tuffa bilder. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + tio =