Här kommer den, äntligen! Min recension av Babyfoot. OBS! För dig som inte gillar fötter rekommenderar jag dig att du stänger ned direkt då en del bilder kommer att förekomma.

Jag fick alltså chansen att testa Babyfoot tillsammans med Lilija.com och Kondomeriet.se, ett jättetack till er!

“Används för fina, mjuka fötter och vid förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och hård hud.

Hårda och torra hälar? Drömmer du om bebismjuka fötter? Nu finns möjligheten! Japans mest sålda fotvårdsprodukt som nu äntligen kommit till Sverige.

Baby Foot är sockar som du använder i 2 timmar och som ger dig ett otroligt resultat. Baby Foot avlägsnar döda hudceller och ger dig lena, mjuka fötter. Fötterna behandlas av en gel, bestående av 17 naturliga extrakter som får verka i två timmar. Baby Foot träs på fötterna under 2 timmar för att sedan börja verka direkt. Efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss.”

Före: Mina fötter hade en del förhårdnader fram vid tårna och på hälarna, men var mest trötta och behövde en kur.

Efter 4 dagar.

Efter 7 dagar.

Efter 13 dagar.

Efteråt: Ett tunt lager med hud från mina fötter försvann, trodde dock att det skulle försvinna mer, men eftersom mina fötter inte hade så mycket förhårdnader så behövdes väl inte det. Detta inget lurendrejeri, det fungerar faktiskt! Jag är mycket nöjd med resultatet. Har nu lite mjukare och fina sommarfötter. Jag kommer definitivt att köpa detta i framtiden när jag får trötta fötter igen. Jag skulle rekommendera denna produkt till dig med väldigt mycket förhårdnader eller sprickor i fötterna!

Babyfoot finns att köpa på Kondomeriet för 269 kr.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Maybelline New York Dream Lumi Touch Concealer.

Information: “Dream Lumi Touch är en gel-baserad concealer som ljusnar upp och döljer ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen, samt ger en mjuk och drömliknande täckning.” Jag tycker: När…

4 Comments
L I L I J A 27 juli, 2011 at 21:46 Reply

Toppen! Kul att det fungerade :)
Lägger upp recensionen både under produktsidan & i bloggen http://kondomeriet.se/blogg

Zarah-Lou 27 juli, 2011 at 22:44 Reply

Fan vad coolt! En sån där ska jag testa en vacker dag! ;D

Ingrid 28 juli, 2011 at 20:59 Reply

Jag har också testat Baby Foot och är super nöjd. Mina fötter har nog inte vari så här fina sen jag baby. Nu har jag köpt en fetare fotkräm och en bra mjuk fotfil för att kunna underhålla mina nya fötter.

Sandra 31 juli, 2011 at 11:08 Reply

Åh, det ska bli så spännande att testa det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =