Tog mig en liten fotorunda direkt när jag kom hem från mamma. Kunde inte sitta still och ljuset utomhus var helt outstanding! Våren är verkligen här och tar sig fram med stormsteg. Idag har det nästan varit sommarvärme. Kunde cykla helt bararmad utan att frysa :)

Det här stycket har varit min inspiration till bilderna.

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
2 Comments
Sara ~ Candis 26 april, 2011 at 09:42 Reply

Helt betagen av blossom bilden fortfarande :D:D:D:D du inspirerar gullis <3 måste ut på roadtripp med hubbyn och fota varenda litet träd här i götet nu hahahhaa.

Molly 26 april, 2011 at 09:52 Reply

Sara: Gullis :) Tack så jättemycket! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =