Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

Schwartzkopf: got2b Powder’ful volumizing styling powder. Ganska långt namn.. men men. Jag hittade ingen direkt beskrivning av produkten förutom på dess baksida;

”Break the rules 4 how u style with got2b Powder’ful volumizing styling powder and take your volume to new heights. This revolutionary, weightless formula texturises each hair strand to create maximum volume and the roots – in an instant!”

Det är alltså ett stylingpuder som man ska gnida in i hårbotten för att skapa volym. Perfekt för mitt platta och flötiga hår! Jag gillar detta som fasen. Det är bara att skaka ut lite pulver i handen och sedan gnugga in i skallen. Och även om håret kan lägga sig ned efter ett tag (mitt hår är omöjligt, det spelar ingen roll om man tupperar det eller dylikt) så är det bara att rufsa till och det ser ut som att jag precis klivit ur sängen. Loves it!

.

4/5


.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Det verkar ha varit en extraordinär goodiebag ni fick. Var det inget som var dåligt där i?

Svara

Cecilia: Nej, inte vad jag kan minnas. Det jag vet att jag inte skulle använda gav jag till mamma dock.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tre + tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.