Detta är en produkt från goodiebagen från Bloggfesten i Dalarna 2011.

ACO SPOTLESS 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.”

En ny favorit och mitt nya beroende! Jag känner mig grymt fräsch efteråt och min hy blir len och mjuk. Jag har testat den som både mask och cleanser, men jag vet inte riktigt. Den har för lite exfolierande material för att vara en “skrubb” liksom. Så jag kommer nog att hålla mig till att använda den som ansiktsmask. Använder denna 1-2 gånger /vecka och jag ser fram emot varje gång :)

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: TBS Vitamin C Energising Face Spritz

Recension: TBS Vitamin C Energising Face Spritz

Information: “Vitamin C Energising Face Spritz är en direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray – supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =