Morgonljus. Att vakna till solens strålar är underbart på vinterhalvåret (på sommaren har vi 30 grader i lägenheten pga. detta, inte lika skönt)! Jag lever efter ljuset. Fint ljus, det finns ingenting vackrare tror jag. En soluppgång, solnedgång, en vacker blå himmel, månens sken om natten. Ja, behöver jag säga något mer?

Imorgon – Dag 14: En vinterbild

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Ojj, vad jag älskade den där bilden! Vet inte vad det är men den har något vackert och mystiskt över sej, vill bara veta vad som är bakom 🙂 JÄTTEFIN!!

Svara

Åh varför har jag aldrig sett dig i västervik, skulle typ rusat fram och velat haft en atograf elr ngt bwahah xD

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.