Fotografering, inte helt oväntat va? Jag har nog alltid varit intresserad av foto, men har nog aldrig riktigt tänkt på det som ett yrke. Men när vi köpte systemkameran visste jag precis vad jag ville göra i resten av mitt liv. Har även utvecklat någon slags kärlek till gamla kameror som jag också gärna knäpper bilder med. Jag fotar jämt, vad det än är så är en av kamerorna alltid där. Fotografi är min dåtid, nutid och framtid!

Imorgon – Dag 5: En gammal bild

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

2 kommentarer

Camilla F - Design&Foto 4 februari, 2011 - 16:45

Svar: Precis! 🙂

Devinia Euvel 9 mars, 2011 - 10:13

Kameran du håller där på bilden till vänster, vad använder man för rullar till en sådan?
Har nämligen två liggande här hemma som jag verkligen skulle vilja testa och se om dom fortfarande fungerar.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer