Fotografering, inte helt oväntat va? Jag har nog alltid varit intresserad av foto, men har nog aldrig riktigt tänkt på det som ett yrke. Men när vi köpte systemkameran visste jag precis vad jag ville göra i resten av mitt liv. Har även utvecklat någon slags kärlek till gamla kameror som jag också gärna knäpper bilder med. Jag fotar jämt, vad det än är så är en av kamerorna alltid där. Fotografi är min dåtid, nutid och framtid!

Imorgon – Dag 5: En gammal bild

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

Like

Relaterade inlägg

Mina absoluta favoritfilmer!

Detta kan bli en lång lista, men jag tänkte rabbla upp filmer som jag verkligen älskar (de flesta är antingen producerade av Tim Burton eller så medverkar Johnny Depp.. can’t…

2 Comments
Camilla F - Design&Foto 4 februari, 2011 at 16:45 Reply

Svar: Precis! :)

Devinia Euvel 9 mars, 2011 at 10:13 Reply

Kameran du håller där på bilden till vänster, vad använder man för rullar till en sådan?
Har nämligen två liggande här hemma som jag verkligen skulle vilja testa och se om dom fortfarande fungerar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 15 =