“Självporträtt, en konstnärs avbildning av sig själv” – NE. Detta är mitt konstnärliga jag. Ett självporträtt behöver inte alltid vara en helkroppsbild eller ens en hel ansiktsbild. Detta är jag på många olika sätt och jag tycker att denna bild speglar mig ganska bra. En färgstark personlighet som gömmer sig någonstans där inne medan det sorgsna ögat blickar utåt.

Imorgon – Dag 2: Favoritpryl

Vad är detta? Detta inlägg är baserat på en 30-dagars fotoutmaning.

Like

Relaterade inlägg

Tävling! Vinn FOREO Get up and Glow Kit

Tävling! Vinn FOREO Get up and Glow Kit

Vi börjar veckan med en tävling tycker jag! Idag och en vecka framåt kan du tävla om ett kit från FOREO i schysst travel size. Förhoppningsvis är våren och sommaren…

Dag 23: En sommarbild.

Dag 12: Min vardag.

Dag 27: Tema “två”.

Blog Your Heart Out Award

7 Comments
Gabriella 1 februari, 2011 at 12:32 Reply

Ska bli kul att följa 30-dagars utmaningen! Måste nog ta med datorn till festen..fast om man missar en dag gör väl inte så mycket :)

Olivia 1 februari, 2011 at 15:34 Reply

så fin! använder du macro? själv så lyckas jag aldrig att få en bra och skarp bild på ögon, blir så lätt suddigt för mig om jag inte har stativ :(

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik 1 februari, 2011 at 16:36 Reply

sv; Jag håller med dig! O jag blir bara mer o mer sugen. Visst är det inget som slår naturligt ljus! O jag vill absolut inte ha det vanliga, med en vit bakgrund som man rullar ut… utan mer som ett vanligt tomt rum med vackra trägolv liksom :) Får fortsätta drömma några år till dock ;) Men som sagt, eftersom många kunder frågar efter det (av nyfikenhet kanske men ändå) så kan det ju vara bra att erbjuda det och dessutom slipper man kanske att ha en lågsäsong.

rebecka udd 1 februari, 2011 at 16:56 Reply

Väldigt fin blogg (:
Allt bra idag?

Gilraen 1 februari, 2011 at 19:27 Reply

Gud va underbar bild. Älskar redigeringen och allt! <3 Jag ska nog också va med i den 30-dagarsutmaningen. Men jag blir nog lite efter och börjar om ett tag. Men det går väl de med? :P

Babbi - Bloggdesigner & foto 2 februari, 2011 at 01:02 Reply

Grymt!

Zarah-Lou 2 februari, 2011 at 19:13 Reply

Fantastisk bild!! Och det där är Molkan för mig! Ett häftigt och vackert öga! (sminkbilderna gör väl en stor del oxå) ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =