Fler bilder från dagens photoshoot :)

Ja, jag har inte gjort många knyck idag. Vaknade första gången vid 08, men jag orkade inte gå upp då så jag masade mig bara upp för att hämta datorn och la mig i sängen för att kolla på Ghost Hunters. Somnade om till typ 11? Skapligt trött.

Sedan bestämde jag mig för att köra en photoshoot med mig själv (eftersom jag inte har några vänner som kan posa framför kameran åt mig). Så jag hoppade in i duschen och sedan lite smink på det. Temat som ni kanske ser är “känslor” och jag gillar såna här typer av bilder. Det är snyggt, men ändå mer intressant än bara en vanlig pose-bild.

Sedan sminkade jag av mig och började redigera, och det har jag gjort ungefär hela dagen. Även att bilderna inte kan bli helt perfekta, så som jag verkligen vill ha dem så är jag perfektionist. Allt ska vara så bra som det kan bli.. så det tar sin lilla tid. Och jag tackar verkligen människan som uppfann RAW-formatet, vad skulle jag göra utan RAW?

Har haft Ghost Hunters på i bakgrunden ungefär hela dagen. Love it!
Nu ska jag dricka te och ta en paus från redigerandet.

Puss

Like

Relaterade inlägg

365 PROJECT.

Ni har väl inte glömt att kolla in mitt 365-dagars projekt? Klicka på bilden för att komma till sidan! Like Ångra…

6 Comments
Jenny 15 januari, 2011 at 21:47 Reply

Fina bilder – på fin flicka :)

Molly 15 januari, 2011 at 21:55 Reply

Jenny: Tack så jättemycket :)

Zarah-Lou 16 januari, 2011 at 00:05 Reply

Sjuuuukt snygga bilder Molly! :D

Good job I tell ya!! :D

Linn 16 januari, 2011 at 01:31 Reply

grymt! och vad skulle man göra utan RAW?! hah, älskar’t!

Kristina 16 januari, 2011 at 10:00 Reply

Snyggt snyggt snyggt!!!!

I N I S E N 16 januari, 2011 at 11:14 Reply

I love them! Heeelt fab! Jag hade en photoshoot med mig själv med samma tema en gång, undrar var de bilderna tog vägen :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − elva =