Fyrverkeribilderna kommer i ett separat inlägg.

Tack för en fin nyårsafton alla som var med! Den bästa på länge faktiskt :) Och tack till Linnea som fixade festen och tack för den otroligt goda maten (potatisgratäng med kronhjortkött (?) och rödvinssås)! Underbart.

Like

Relaterade inlägg

Kalasbilder 2.

I söndags var jag på mer kalas, lite blandat mellan födelsedagskalas och inflyttningsfika-ish. Också mycket trevligt! Like Ångra…

I like ’em beautiful flowers.

Vad säger regelboken?

Autumn swirl.

Min nya bebis.

1 Comment
Sandra 1 januari, 2011 at 16:24 Reply

Nu var jag duktig att ställa frågan i Bloggfråga, men fick det inte att fungera haha! Jag är nyfiken på vilket plugin du använder för att visa dina bilder? Jag använder mig av Lightbox & tycker inte alls om det! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + ett =