Vi klev upp väldigt tidigt för att åka till en julmarknad i Regensburg. Det var fullt på tåget så vi fick stå upp i 1½ timme vilket inte var så kul, men vi gjorde det bästa av situationen och “lekte lekar”.

Väl i Regensburg gick vi praktiskt taget bara runt på marknaden och tittade på prylar. Där fanns en stor  pampig katedral och massor av småstånd med julsaker, glögg och mat. Killarna som varit så snälla hela veckan busade till det lite med tyskarna. De knackade på någons axel och sedan gömde sig.

En del av deltagarna började att åka hem redan idag så vi sa hejdå till alla de som skulle åka. Sedan tog vi tåget “hem” till Wunsiedel. Vi käkade lite middag och sedan var det tid att säga hejdå till ytterligare deltagare som skulle åka tidigare än oss. Därefter var det bara att börja packa väskorna och sova.

Vi hörs när vi är i Sverige igen!
Goodnight Germany.


P.S! Jag vill inte åka hem! Alla underbara människor jag har träffat, allt vi lärt oss… jag kommer att sakna allt som har med det här stället att göra. Det har varit en underbar vecka. Snyft..

Like

Relaterade inlägg

Hello Rome!

Hello Rome!

I morgon åker jag till Rom med Daisy Beauty, ett gäng sköna journalister och influencers. Det ska bli så kul! Och jag lovar att lapa den sista solen åt er…

2 Comments
Daniela * Neliz 28 november, 2010 at 17:38 Reply

Vad mycket härliga och roliga minnen du får med dig hem av detta :) Sen kan du ju alltid åka tillbaka någon annan gång om du saknar landet och städerna för mycket.
Wow, vilken ur läcker katedral. Den var inte lite vacker den inte!

Kristina 28 november, 2010 at 18:09 Reply

Oj vad konstigt det kändes med grönt gräs samtidigt som man åker på julmarknad, hehe. Katedralen var riktigt häftig :) Hoppas du har de skoj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tre =