Eftersom vi var iväg på kvällen så blev det för sent för att skriva blogg. Men mer om fredagens aktiviteter kommer här!

På förmiddagen och en bit in på eftermiddagen kom det representanter från olika organisationer som fick svara på generella och våra frågor angående rasism och främlingsfientlighet och vi knöt ihop påsen med att utbyta adresser och telefonnummer till varandra och starta en blogg där vi kommer att hålla kontakten och utbyta erfarenheter. Vi fick även ett certifikat att vi hade fullföljt workshopen och vi  fick också ge feedback och tips på nästkommande workshops. Vi fick även lära oss mer om projektet “Gruntvig” och allmän information om de olika organisationerna osv.

På kvällen åkte vi till ett gym där vi fick chansen att klättra upp för en 19 meter hög klättervägg och sedan träna lite. Jag klättrade faktiskt hela vägen upp och tränade på en crosstrainer i 20 minuter. Riktigt stolt över mig själv! Och på kvällen firade vi att vi var klara med workshopen.

Like

Relaterade inlägg

Back to the hoods

Back to the hoods

Idag tog vi en tripp till mina gamla hoods tillsammans med mamma. Där jag levde mina första år. Så himla mysigt där med alla djur och den fina naturen. Det…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + elva =