Eftersom jag hade en liten stund över så tänkte jag bara meddela om att jag har sovit gott och att jag vaknade innan klockan idag, haha!

Allt känns fortfarande superbra. Under hela resdagen igår kände jag absolut ingen nervositet eller oro över huvudtaget. Idag är jag också cool-lugn. Känns sjukt på något sätt.. men men, jag mår bra i alla fall och snart ska vi äta frukost (eller, jag kan ju inte äta frukost men jag sällskapar ändå) och sedan göra oss klara för dagen!

Utsikten från mitt fönster… okej, bättre bilder på det kommer senare.

Nu ska vi ut på nya äventyr!

Hörs!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Hej Malin !
Det var ju skönt att allt gick så himla bra.
Ha det så bra nu…. det verkar vara ganska
grått där som här……det kan tydligen bli
rikligt med snö här i mitten av veckan…..
puss å kram från gubben.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.