Under morgonen/förmiddagen har vi lärt känna varandra genom att leka lite ”lekar”. Vi är 23 personer som deltar i workshopen och vi kommer från många olika land; Frankrike, Sverige, Finland, Spanien, Italien, Litauen, Lettland och UK. Vi är i åldrarna 19-74.

Vi fick sätta upp motiveringar till varför vi hade kommit till workshopen på en tavla där vi sen spaltade upp de olika motiveringar i några kategorier. Vi har också pratat om vilka svårigheter vi har det i vardera land och även presenterat oss själva lite kort.

Efter lunch tror jag att vi ska prata om de förväntningar vi har på workshopen och prata om det som komma skall. Vi ska göra mycket roligt och ska ut på många äventyr, men det får ni höra om senare i veckan! Har tyvärr inte tagit så mycket bilder nu på förmiddagen, men planerar att ändra på det under eftermiddagen. Så ikväll får ni se mer bilder 🙂

Ha det så bra så hörs vi ikväll!

P.S! Vi behövde inte betala för internet själva så jag får tillbaka mina 150 kr sen.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Det var verkligen varierande åldrar det, blir ju mer spännande så också. 🙂 Ser fram imot att få höra vad dessa äventyr kan tänkas bli. ^^

PS: Såg att du godkänt mig på fb. Hittade nämligen en bild på din hand med dina e.l.f naglack på inne på deras e.l.f sida, såg att det var du innan jag ens läst så jag skickade en vänförfrågan 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.