Under eftermiddagen och halva kvällen hade vi föreläsning om hur man känner igen en högerextremist och olika symboler, kläder och annat. Därefter fick vi sätta oss i grupper och ge exempel på typiska högerextremister från våra egna länder. Vi fick sedan redovisa vad vi hade kommit fram till vilket var väldigt intressant hur olika det är från land till land.

Kvällen avslutades 1½ timme efter bestämd tid
så vi var väldigt utmattade av alla intryck och all information vi fått. Därefter väntade ännu en buffé på oss.

Efter maten kände vi att vi behövde lite avslappning så vi tog oss ner en våning till bubbelpoolen, bastun och relaxavdelningen med ljusterapi. Har tyvärr inga bilder därifrån heller, men det kommer det också!

Imorgon väntar en kort resa till Bad Alexandersbad där vi ska hälsa på folk som jobbar med ett projekt mot rasism och på eftermiddagen beger vi oss till organisationen ”School without rasism” och de ska föreläsa lite om vad de sysslar med.

Men nu är jag skapligt slut så det blir sängen direkt!
Hörs.

Like

2 Comments
Daniela * Neliz 23 november, 2010 at 01:22 Reply

Spännande! Måste ju vara hur mycket som helst att ta in efter du kommit hem igen.

Therese 23 november, 2010 at 18:02 Reply

Det är ingen fara, jag löste de på nått vänster ändå, hade gärna haft kvar flingorna om dom va lite mer grå, får leta vidare =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =