Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Nail Polish

E.L.F säger: Denna färg-lock formel med flis-resistenta sköld ger långvariga färg med hög glans. Den aerodynamiska designen på borsten gör att färgen glider på felfritt, medan den snabba torra formel ger perfekta lager varje gång. Viktiga näringsämnen ger naglarna naturlig lyster, infunderas med vitamin E för starkare och friskare naglar.

Vår formel är fri från: toluen, formaldehyd och dibutylftalat (DBP).

Jag tycker: Älskar nagellacken!Mina naglar gillar egentligen inte nagellack, de blir väldigt flikiga och torra när jag tagit bort lacket. Men jag upplever inte detta med dessa nagellack. Hade de varit dåliga hade jag inte köpt fler. Gillar att det finns mycket att välja på, men jag skulle nog vilja se lite fler färger ändå. Alla färger jag har är mina favoritfärger!

Betyg: 4,5/5

You May Also Like

7 kommentarer

Svara

snygga färger ju!

Svara

Oj, vad många du har! Jag har ett 😉 Men jag ser ju att du behöver ett till! Ser minsann tomt ut där i hörnet 😉

Svara

åh jag gillar cream mint och coral lacken! riktigt snygga ;D

sv: tack! ^^

Svara

Coral såg snyggt ut! ;D

Svara

Sv: Gör gärna det ! Smokey Brown också 🙂

Svara

Fina! Vart köper man dem då? 🙂

Svara

Amanda: eyeslipsface.se

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

18 + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.