Ingen blixt / Dagsljus

Med blixt

Nail Polish

E.L.F säger: Denna färg-lock formel med flis-resistenta sköld ger långvariga färg med hög glans. Den aerodynamiska designen på borsten gör att färgen glider på felfritt, medan den snabba torra formel ger perfekta lager varje gång. Viktiga näringsämnen ger naglarna naturlig lyster, infunderas med vitamin E för starkare och friskare naglar.

Vår formel är fri från: toluen, formaldehyd och dibutylftalat (DBP).

Jag tycker: Älskar nagellacken!Mina naglar gillar egentligen inte nagellack, de blir väldigt flikiga och torra när jag tagit bort lacket. Men jag upplever inte detta med dessa nagellack. Hade de varit dåliga hade jag inte köpt fler. Gillar att det finns mycket att välja på, men jag skulle nog vilja se lite fler färger ändå. Alla färger jag har är mina favoritfärger!

Betyg: 4,5/5

Like

7 Comments
ELIN 10 augusti, 2010 at 22:42 Reply

snygga färger ju!

Pia [stjerndorff.com] 11 augusti, 2010 at 02:57 Reply

Oj, vad många du har! Jag har ett ;) Men jag ser ju att du behöver ett till! Ser minsann tomt ut där i hörnet ;)

月姫 Tsukii ♥ 11 augusti, 2010 at 21:09 Reply

åh jag gillar cream mint och coral lacken! riktigt snygga ;D

sv: tack! ^^

Linn 11 augusti, 2010 at 21:19 Reply

Coral såg snyggt ut! ;D

Linn 11 augusti, 2010 at 23:54 Reply

Sv: Gör gärna det ! Smokey Brown också :)

amanda 12 augusti, 2010 at 01:08 Reply

Fina! Vart köper man dem då? :)

Molly 13 augusti, 2010 at 00:46 Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =