Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Like

Relaterade inlägg

Fallande snö på din blogg! (blogg.se)

Folk har frågat mig hur jag kan ha fallande snö på min blogg och jag har ett snö-plugin till wordpress som har fixat allting automatiskt. Detta script fungerar till blogg.se…

2 Comments
Josefine 2 augusti, 2010 at 12:56 Reply

Fin bloggdesign.

Sv: Nja jag är rätt trött på skolan nu. Jag läser till lärare för förskola och förskoleklass. Så jag har gått 3 år nu och har ett halvår kvar på högskolan. Som sagt, trött på att plugga så jag får stå mitt kast. Men jag vet ju sen innan att jag trivs med det yrket så jag är ändå glad att jag valde lärarprogrammet. Men ibland önskar jag att jag hade blivit nagelteknolog eller fotograf eller att jag hade fortsatt på webbdesignspåret. Jag har n’ämligen läst ett år extra (reklam (originalare) och webbdesign) så när jag är klar så är jag uppe i 4½ år extra efter gymnasiet så nu får det vara bra. ^^

Riktigt snygg design! Man kanske skulle ta och beställa en.. kan verkligen behöva pigga upp bloggen med en design! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − två =