Ja, för det första blir det lite ”dagens update”. Jag har inte gjort så mycket. Kollat på Being Erica, var hos mamma en sväng och käkade, sen kunde vi inte hitta något att göra så jag åkte hem. Tittade i påsen jag fick med mig hem och det var lite bikinisar. Hmm, typ 5 st om jag minns korrekt (kanske kommer upp någon på en bloppis för jag vet inte vad jag tyckte om färgen), men det var välbehövligt, jag har bara haft väldigt gamla eller såna man fått gratis i tidningar…

Satte mig vid datorn ett tag, men det hände inte så mycket där heller så jag gick hem till Pimpen för att snacka lite skit och titta på när de spelade tv-spel. Fick även spela en bana på LBP 🙂 Älskar det spelet! Men till slut gäspade jag bara så jag blev tvungen att gå hem. Ska straxt gå och lägga mig.

Sen.. för det andra är jag lite kluven med hur jag ska göra på midsommarafton. Kalle fyller år så givetvis ska jag fira honom, det blir väl lite lugnt hos någon kompis först, bara några stycken. Men sedan har jag 3 valmöjligheter. Första midsommarfesten vi blev bjudna på, mamma eller hos en annan kompis som jag blev bjuden till idag. Alla har både för- och nackdelar. Får se om jag hittar något vettigt svar i mitt huvud.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Sv: Mm skulle behövas. Missar ju halva sommaren, haha!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tolv − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.