Concealer, foundation & rouge (mineral).

Det känns fräsht och luftigt. Inte så där som andra flytande concealers och foundations kan kännas. Det är liksom så att ansiktet andas och inte har den där kakan som man ibland kan se på folk.. det är nästan så det krackelerar om de gör en min. Och jag älskar verkligen färgen på rougen, den skimrar :)


Lösa mineralskuggor.

Lätta att applicera och jättefina på huden. Jag lovar bilder på hur de ser ut på ögat någon dag. Jag gillar att man inte behöver doppa penseln hundra gånger för att få upp skuggan på ögonlocket, det är lätt :)


Fasta ögonskuggor.

Samma där, de är lätta att applicera och jättefina färger. Älskar mellanfärgen med glitter.. Den är underbar!


Puder & rougeborste.

De känns jättesköna i ansiktet.


Mascara, kajalpenna, ögonskuggspensel & skuggsvamp.

Jag gillar mascaran jättemycket. Inte för kletig och inte heller för vattning. Har ännu inte testat kajalpennan. Ögonskuggpenseln är ganska kompakt och tar upp ögonskuggan väldigt bra. Älskar skuggsvampen!


Nagelpenna.

Har bara testat den en gång, men det torkar snabbt och ska ge vitaminer till naglarna så att de inte spricker eller skivar sig. Får återkomma när jag testat ett par veckor.


Lösögonfransar.

Hade på mig dem till höger igår och wow, vilka ögon man får ;) Tycker dock det är jättesvårt att sätta fast lösögonfransar så för mig tog det typ 30 minuter för att få på dem. Men det är väl en vanesak antar jag.. Snygga som attan på i alla fall!

Over all så gillar jag detta, så det blir nog mer saker från e.l.f nästa gång :) Jag är verkligen jättenöjd!

Like

Relaterade inlägg

Jag önskar mig…

Åh, det finns så mycket fint där ute i makeup-världen just nu och ibland får man drömma sig bort lite. Om någon där ute skulle vilja göra en fattig sminkälskare…

4 Comments
Sara - En dalkulla i Österrike 23 januari, 2010 at 18:34 Reply

Åhh vill ha :D vad fick du betala för allt????

Lene-Therese 23 januari, 2010 at 20:06 Reply

åh, snälla före- och efterbild när du använder sminket! :)

Sandra 23 januari, 2010 at 23:32 Reply

Vad fick du betala för allt inkl. frakt?

molkan.se 9 år! | molkan.se 18 april, 2017 at 20:19 Reply

[…] en beställning som jag la hos e.l.f Cosmetics redan i januari 2010. Jag har alltid gillat smink och experimenterat sedan tonåren, men jag hade […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 12 =