Jag är ju ett fan av otaliga filmer och älskar oftast filmmusiken lika mycket. Här är det en kille som klippt ihop ljudsnuttar från filmerna och gjort låtar av dem. Jag tycker verkligen att ni ska er tid att lyssna på detta, för mer kreativ med ljudklipp från filmer kan man inte vara! Jag själv tycker att det är väldigt skön och avslappnande musik. Kan ni gissa vilken som är min favorit? ;)

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
2 Comments
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- 17 juli, 2009 at 20:59 Reply

Ja det är nog så, men dte är sååå obehagligt att läsa sådant. Tack för lugnandet gumman:)

Daddy Cool 18 juli, 2009 at 07:52 Reply

När du vaa liten så va de Mary P.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =