20090627080 20090627080

(Sorry för dålig och liten mobilbild)

Nu har jag väntat och väntat och väntat som jag vet inte vad och jag kommer ihåg hur mycket jag lackade för att de skjöt upp filmen från November 08 till Juli 09.. Men nu har jag äntligen biljetterna till mig, Pimpen & Johanna i handen 😀

Min vän Andreas tipsade mig om en länk som kom upp på facebook (har i och för sig sett videorna innan, förutom den senaste) men jag tänkte att jag skulle posta länken här till ett par videos med lite scener från filmen och lite behind the scenes-material. Hittade ingen ”bädda-in”-funktion på videorna så länken får duga. Väldigt spännande men avslöjande material!

15:e Juli, då smäller det!

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

Jaaag lackar! jag jobbar då så kan inte gå :'(

Svara

Vem tar med Harry till julfesten ?????

Svara

Daddy Cool: I den fjärde filmen? Eller vad?

Svara

I den nya om jag har fattat rätt
frågan var i en tävling och jag
kunde inte den frågan…………
men mimmi sa att du hade läst
harry och halvblodsprinsen ??

Svara

Daddy Cool: Åhh, jag kommer inte ihåg… Ja, jag har läst den.

Svara

SV: Vad skönt att få bort de! Får jag också problem med mina tänker jag göra samma sak! Varför gå och ha ont i onödan, liksom?

Härlgt med solen! Själv sitter jag och svalkar mig i skuggan ett tag nu efter att ha varit i solen ett par timmar. Jag har inte badat i havet en enda gång i år, men det börjar bli dags för det nu!

Jag är frilansjournalist med uppdrag för tindningar som Frida, Julia, City med flera. Tidigare har jag jobbat som nöjesreporter på Helsingborgs Dagblad och redaktörassistent på Lunarstorm. Så jag lever min dröm kan man säga. Vad ska du plugga i höst?

Kul med nya Harry Potter! Jag är bjuden till galapemiären i Stockholm, men har ännu inte bestämt om jag ska gå. Men ska jag det så kommer du med största sannolikhet kunna läsa om den i bloggen där du i så fall också kan ta del av bilder på kändisarna. Håll utkik!

Kram

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

14 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.