Som ni vet gillar jag ju att sitta och pilla i Photoshop. Ett tag höll jag på med mycket retuschering och sånt också, men det intresserar mig inte lika mycket längre. Dock gillar jag att studera photoshopade bilder, ibland är det riktigt bra gjort.. men ibland inte. De flesta bilderna är oftast i tv eller reklam-sammanhang, då man gärna vill tro att de är superduktiga.. men ibland, blir det bara fel – jättefel :P

På den här bloggen kan man hitta “photoshop disasters” – vilket är bloggens namn.
Vill du som jag kolla in skrattretande dåligt photoshopade bilder?
Klicka här!

(Riktigt rolig sida)

Like

Relaterade inlägg

15% rabatt på personligalmanacka.se.

Beställde precis en ny almanacka då min tar slut nu i slutet på juli. Har haft almanackor från personligalmanacka.se sedan 2008 och älskar dem! Har haft alla format förutom den…

1 Comment
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- 7 april, 2009 at 10:29 Reply

Då har du turen att ha en mildare form av pollenallrgi. Tacka gud för det (eller nått)!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + åtta =