Jag blev tipsad om “Gravatar” (globally recognized avatar) av Kalle för ett tag sen (ett bra tag sen). En avatar vet väl alla vad det är? Det finns ett band som heter det, jag vet.. men de suger! I modern betydelse är en avatar en bild för att representera en användare på ett forum, bloggar, community eller liknande. (Info från Wikipedia) Men det finns även nån japansk tv-serie som heter så också, men det är inte detta jag vill få fram. Avatar, den personliga bilden är det jag menar alltså.

gravatar.com kan man själv få en personlig bild. Så man slipper bli medlem på ett femtiotal sidor bara för att få ha sin lilla bild jämte ett inlägg eller en kommentar. Skriver du bara in den mailadressen som är kopplad till ditt gravatar-konto får du din lilla bild med dig nästan överallt :) Smart va? Det är gratis också.. det glömde jag att säga. Jättesmidigt tycker jag i alla fall!

Skaffa dig en du med :D

Like

Relaterade inlägg

Glöm inte Mors Dag :)

Jag trodde inte att min Mors Dag-present skulle hinna fram, men det gjorde den ju. Med god marginal till och med! Men i brist på snyggt presentpapper (vi köpte det…

2 Comments
Linda 7 november, 2008 at 17:48 Reply

hehe kan du inte hjälpa mig med det? jag förstår ju inte hur du mener :D

Linda 7 november, 2008 at 23:36 Reply

Va snällt av dig!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − sju =